dearest all

By mishimoshi

February 24, 2010

Tags:

Category: my memories

6 Comments »

i finally found my old self back.
bukan ape.aku mula menyedari.hidup aku sejak akhir ini penuh dengan kegelapan.banyak memandang side negatif dari positif.betul.sungguh.
aku nak seperti dulu.penuh dengan ke’innocent’an
huhu
i miss those old days.
those times we spent together.

believe it or not,
terlalu banyak masa kita bersama.2006-2010.
kalo nak kira minit,tak terhitung rasanya kan.
dan tak sangka.penghujung makin tiba..
terutama buat housemates aku.seriously,thanx for everything..our bittersweet memories wont fade away.never.
and to all my sweet frens,i’m truly sorry for everything.
seriously,nak spend banyak2 masa dengan korang.
nak create banyak2 memory.iAllah we will
to ninichan,my lovable + hepi2 jiran2 esp cik cha and cik zu[selalu buat kaco] jiran2 atas yang sweet2 belaka,my loyal comrades-dentist 06, and to all i missed to write them here.
terlalu banyak untuk ditulis..tetapi cuma satu je.
aku terlalu sayang kan korang2.
ada part mira terlepas pandang,ups downs u all.i’m sorry.tak bg compliment etc.

to syken,amOuni and kozay,
mira sangat2 sorry.
tak dapat jalan2 dengan korang.
mira nak sangat.tapi perancangan lain datang tanpa diduga kan.
but insyaAllah we will.
we still have time kan kan.
sykin,join mira pergi tour egypt next winter ok.
counting days ^^
to amouni,
i’m sorry.very sorry.
banyak menghampakan amOuni.
tak banyak yang aku lakukan untuk miss AmOuni.but..
i really appreciate those things u have done..
i will work hard to be your good friend.

macam farewell pulak rasenye.

just,
i lOve u all from the bottom of my heart.
friendship never die. kan kan

never say good bye 😛

p/s : click sini ! nampaknya blogspot pn best.coz ade shoutbox.senang nak chat2 kan.

jemput datang.untuk imbas memori2 lalu.

Advertisements